Jobba hos oss

Försäljningschef

Health Competence är ett Jönköpingsbaserat innovationsföretag med en tydlig ambition att skapa kraftfulla åtgärder mot den ökade ohälsan i Sverige. Vi levererar effektiva och kunskapshöjande hälsoprogram för att skapa friskare medarbetare på företag runtom i landet. Våra tjänster innehåller bland annat utbildningar, liveevents, digitala föreläsningar och hälsofrämjande aktiviteter. Nu söker vi en driven försäljningschef som kan sköta kontakten med både nya och befintliga kundprojekt. 

Dina arbetsuppgifter

  • Utveckla säljstrategi och aktivitetsplan för försäljning B2B
  • Implementera strategin och fokusera på försäljning och expansion
  • Utveckla och identifiera nya försäljningsområden inom hälsa, HR och friskvård
  • Budgetansvar

Inledningsvis kommer fokus i tjänsten vara på nykundsförsäljning där du kommer att behöva "kavla" upp ärmarna, driva hela försäljningsprocessen och generera nya kunder & affärer. Du kommer sedan att vara ansvarig för att bygga försäljningsorganisationen och tillhörande processer.

Det kan du förvänta dig

Health Competence är ett värderingsstyrt företag där ärlighet, lojalitet, respekt och glädje är våra ledord. Vårt kontor hittar du på Science Park i Jönköping. Vi arbetar med ett öppet klimat och där vi värdesätter och tillför med varandras olikheter. På kontoret är vi i nuläget ett litet men drivande team som arbetar med allt från support och försäljning till kommunikation och utveckling.

Vad vi förväntar oss

Som försäljningschef kommer du ha det övergripande ansvaret för all försäljning B2B. Du förväntas driva och utveckla försäljningen i enlighet med affärsmålen men även identifiera nya marknader och partnersamarbeten. Du behöver ha ett genuint intresse för kundutveckling och vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Då vi fortfarande är i en expansionsfas finns det stora möjligheter för rätt person att vara med och påverka. Är du utvecklingsorienterad och har ett stort mod att prova nya marknader kan din roll snabbt nå nya höjder.

Är du redo att anta utmaningen?

Skicka in ett personligt brev tillsammans med CV till Henric Lilja.

E-post: henric.lilja@sportcompetence.se

Telefon: 073 625 56 42