Health Competence

Hälsoanalys

Gör en hälsoanalys för att identifiera och förbättra dina medarbetares hälsa. Priset avser två mätningar för företag upp till 50 medarbetare.
Från 9 900 SEK exkl. moms

Hälsoanalys

Har ni funderat över hur medarbetarnas hälsa påverkar produktiviteten och ekonomin i företaget?


En hälsoanalys hjälper er att kartlägga företagets hälsostatus på både individ- och organisationsnivå. Det är ett smart och kostnadseffektivt verktyg som underlättar för en tydligare planering av det systematiska hälsoarbetet.

Så fungerar det

Analysverktyget bygger på en digital enkät. Verktyget kan användas med kontinuitet under året, alternativt som för- och eftermätning i samband med olika insatser. Företaget får en effektiv och tydlig hälsostatus på både individ- och organisationsnivå och medarbetaren får kontinuerlig tillgång till sin personliga hälsostatus.

Eftersom verktyget tillåter alla att följa upp sin hälsostatus med kontinuitet, ger det stora möjligheter för att hälsa blir en mer naturlig del av er företagskultur.

yougohealthplan.bild.jpg

Rekommendation 

Att kombinera verktyget med ett hälsoprogram eller andra aktiviteter ger ett bättre resultat. Kombinationen ger er obegränsade möjligheter att skapa effektivare friskvård och goda hälsofrämjande insatser.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri demo, rådgivning eller offert.

Offertförfrågan