Health Competence

Hälsoplan BAS

En månadsprenumeration för företaget som vill hålla ihop hälsoarbetet. Kontakta oss för offert.

En stabil grund i det hälsofrämjande arbetet

Prenumerera månadsvis i organisationen på hälsoplan BAS. I den ingår en licens till Sveriges hälsoportal och regelbunden inspiration skapas med matnyttiga hälsomejl och microwebinars. Det är ett enkelt sätt för dig som arbetsgivare att arbeta med både strategi och kontinuitet i hälsoarbetet.

Detta ingår i prenumerationen

I hälsoplan BAS ingår en licens till Sveriges hälsoportal, vilket betyder att hela organisationen får fri tillgång till alla digitala föreläsningar, övningar och mycket mer. Varje månad skickar vi ut hälsotips inom olika hälsoområden från våra experter, det kan handla om allt från mental hälsa till fysisk aktivitet och kost. Dessutom ingår det ett microwebinar var 3:e månad inom valfritt område.

hälsoplanbas ingår.png

1. Licens till Sveriges hälsoportal
  • I licensen får ni tillgång till er egen företagssida, där innehållet anpassas automatiskt efter varje individ. Er egen företagssida kan även anpassas ytterligare av en eller flera utvalda administratörer på företaget.
  • Alla får fri tillgång till alla våra digitala expertföreläsningar och övningar. Föreläsningarna är kopplade till olika hälsoområden, som till exempel stress, sömn, motion eller kost. Ni får även fri tillgång till vårt utbud av övningar inom områden som till exempel ergonomi, träning eller wellness. Allt skapade av hälsoexperterna.
  • Få även tillgång till inspirerande och innehållsrika artiklar och annat innehåll från våra hälsoexperter. Dessa uppdateras och publiceras omgående.
2. Hälsotips och digital föreläsning

Varje månad görs ett mailutskick till alla medarbetare med inspirerande hälsotips från experterna varvat med tips på olika digitala föreläsningar. Det görs i syfte att påminna, skapa kontinuitet och nå ut till fler. Hälsotipsen kan handla om allt från vardagsmotion och kost till motivation och mental hälsa.

3. Intresseväckande microwebinars

Djupdyk var tredje månad i ett specifikt hälsoämne relaterat till arbetsplatsen, träffa valfri hälsoexpert i ett microwebinar (20 min). Ett perfekt segment att ta med på fredagsfrukosten eller måndagsmötet för att lyfta viktiga ämnen tillsammans och en unik möjlighet att kunna ställa frågor direkt till en expert.

 
Alla arbetsgivare som är anslutna till Sveriges hälsoportal får dessutom förmånligare priser på övriga hälsotjänster.

12 månader med hälsoplan BAS

hälsoplanbas12mån.png

Få mer info