Health Competence

Wellnesscoaching online

Ett inspirerande program för både privat- och företagskunder. Pris per person och månad.
Från 200 SEK exkl. moms

Wellnesscoachning online

Satsa lite extra på att inspirera företagets medarbetare till bättre hälsa genom egenvård. Anmäl er till wellnesscoachning online idag!

Det är enkelt att vara med. I programmet får alla chansen att ta del av yoga, pilates, meditation, träningstips, föreläsningar och inspiration till bättre friskvård i vardagen. Ni får dessutom en personlig wellnesscoach som vägleder till ett mer stressfritt, energifyllt och harmoniskt liv. 

Så fungerar det

Wellnesscoachning online hanteras av vår hälsoprofil Annette Lefterow och kan bokas per månad eller säsong (höst, vår och sommar).

Programmet består av

  • Veckans digitala coachbrev med inspiration för egenvård, 4 aktiviteter (träningspass online, guidade meditationer, wellnessritualer, filmer med lärorika hälso- och träningstips) samt recept från wellnessköket.
  • Månadens wellnessmorgon online inleds med wellnessdikt och meditation, träningspass och en wellnessritual med egenmassage. Du får även hälsotips och träning.
  • Månadens godnattwellness online inleds med en dikt och reflektioner kring wellness. Vi mediterar och tränar yoga som du kan göra direkt i din säng som gör att du sover bättre.
  • Månadens wellnesswalk online innebär att du deltar i promenaden via din mobil. Det blir uppvärmning, promenad och digital tipsrunda. 

Wellness coachning online.png

Ta med teamet på arbetsplatsen eller boka tjänsten privat. Kontakta oss för beställning.

Rekommendationer

Kombinera gärna wellnesscoachning online med andra aktiviteter för bästa effekt. Boka ett kostnadsfritt möte med oss så kan vi anpassa en lösning som passar just ert företag.

Kontakta oss