Health Competence

HIGH

Ett komplett hälsoprogram för företaget som vill arbeta systematiskt med att både engagera och motivera sina medarbetare.

Beskrivning

Hälsoprogram HIGH är ett komplett program för er som vill se önskvärda effekter. Här får ni de bästa förutsättningarna för att bygga upp både starka team och individer. HIGH passar bäst för företaget som vill göra skillnad från grunden i sitt hälsoarbete samtidigt som ni vill satsa på varje medarbetares välmående.

Detta ingår

Hälsoprogram HIGH är perfekt för företaget som vill arbeta med systematiskt hälsoarbete och samtidigt aktivera och engagera sina medarbetare. I HIGH är det enkelt att engagera hela teamet eftersom ni rustas med alla tjänster verktyg som både aktiverar och involverar medarbetarna.

Företag BAS

Som i alla våra hälsoprogram ingår företag BAS, en årslicens som innebär obegränsad tillgång till alla våra digitala föreläsningar och övningar. I företag BAS ingår:

  • Egen företagssida
  • Digitala föreläsningar
  • Digitala övningar
  • Artiklar & forskning
Må-bra-paketet

Må-bra-paketet är ett färdigt upplägg med föreläsningar, utskick av tillhörande hälsotips och livewebinars. Välj specifika fokusområden (t.ex. stress, sömn eller fysisk aktivitet) för just ditt team och väv in både kunskap och aktiviteter under 6 månader. Detta ingår:

  • Webbaserad kick-off (ca 30 min)
  • 6 st hälsotips
  • 6 st digitala föreläsningar
  • 2 st livewebinar
Utbildning i lönsammare friskvård

Detta är en inledande utbildning i lönsammare friskvård för chefer och ledare. Här får ni en unik möjlighet att få en grundlig förståelse för vad hälsoekonomisk friskvård innebär. I utbildningen deltar även hälsoexperterna Anders Johrén och Karin Weman via länk.

Hälsoanalys och rapport

En hälsoanalys av samtliga medarbetare hjälper till att skapa en uppfattning om ert mående och tillstånd. Detta analysverktyg skapar ett systematiskt arbetssätt kring hälsa och arbetsmiljö.

5 valfria webinars

Att komplettera undervisning med reflektion och diskussion är grundläggande för att få effekter på den kunskap som portioneras ut. I hälsoprogram HIGH ingår fem valfria livewebinars med någon av våra hälsoexperter som kopplas till någon av våra digitala föreläsningar.

Hälsoutmaning

En hälsoutmaning passar perfekt för er som behöver en kick-start i det hälsofrämjande arbetet. Det är både ett roligt och hållbart koncept som fungerar på alla arbetsplatser. Läs mer om hur det fungerar här.
 

För er som ansluter till hälsoprogram HIGH blir det både enklare och billigare att kombinera programmet med våra andra tjänster. Bläddra mellan dessa nedan

Hälsotjänster

Vill du veta mer? Kontakta oss så bokar vi in ett möte tillsammans.

Offertförfrågan